Εμπειρογνώμονας μονάδων σπειρών ανεμιστήρων! Εστίαση στον επαγγελματία!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd

Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd
MECO ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΠΕΙΡΩΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ MECO CRH 2019 έκθεση MECO CRH 2019 ομάδα εξαγωγής έκθεσης

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : MECO
Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200
Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1998
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

▲ Η ιστορία μας

Καθιερωμένη το 1998, η Co. εξοπλισμού ψύξης Taizhou MECO, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής που έχει την περιεκτική ανταγωνιστικότητα στην τεχνολογίας παραγωγή、 και τις υπηρεσίες των κατεψυγμένων μονάδων σπειρών ανεμιστήρων νερού για περισσότερο από 20 έτη. Κάθε χρόνο παράγουμε 100000pcs των μονάδων σπειρών ανεμιστήρων σε περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες. Η ετήσια αξία πωλήσεων είναι RMB περισσότερων από 100 εκατομμυρίων.  

 

Κίνα Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

▲ Το εργοστάσιό μας

Taizhou MECO που βρίσκεται στην περιοχή Luqiao, Tai Zhou πόλη, επαρχία ZheJiang, Κίνα. Ο κατασκευαστής μας έχει 3 σύνολα αυτόματων γραμμών συνελεύσεων μονάδων σπειρών ανεμιστήρων, επιπλέον, που αντιστοιχούνται το εργαστήριο δοκιμής διαφοροποίησης ενθαλπίας υψηλής επίδοσης δροσισμένος νερό σταθμός δοκιμής απόδοσης επιθεώρηση κλιματισμού και κάποιος άλλος εξοπλισμός για τη δοκιμή. Ο κατασκευαστής έχει επίσης πολλές CNC μηχανές και άλλους εξοπλισμούς επεξεργασίας.

Κίνα Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Μερικοί από τους βασικούς προμηθευτές μας για τις διαφορετικές πρώτες ύλες ή τα μέρη, τα περισσότερα από τους είναι καλύτερα εμπορικά σήματα της Κίνας:

Κίνα Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

▲ Το προϊόν μας

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι κλιματιστικό μηχάνημα συστημάτων μονάδων σπειρών ανεμιστήρων (1-τρόπος, τρόπος 4, περιβάλλουσα κασέτα ρέοντας νερού αέρα, υψηλή τοποθετημένη τοίχος μονάδα σπειρών ανεμιστήρων, υψηλή μονάδα σπειρών ανεμιστήρων στατικής πίεσης διοχετευμένη, μονάδα σπειρών ανεμιστήρων ανώτατων πατωμάτων και καθολική μονάδα κ.λπ. σπειρών ανεμιστήρων) ενωτικό (χωρίστε το κλιματιστικό μηχάνημα κασετών, το υψηλό/μέτριο/χαμηλό διοχετευμένο κλιματιστικό μηχάνημα στατικής πίεσης, το ενωτικό κλιματιστικό μηχάνημα κ.λπ. συστημάτων ανώτατων πατωμάτων) σταθερό πολυ συνδεδεμένο κλιματιστικό μηχάνημα συχνότητας (το ανώτατο όριο έκρυψε το ύφος ύφος κ.λπ. κασετών) τα προϊόντα που μας μπορούν να ικανοποιήσουν τη διάφορη ζήτηση στην αγορά.

Κίνα Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

Κίνα Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 7

 

▲ Εφαρμογή προϊόντων

Σαν προϊόν μερών τελών του κεντρικού συστήματος κλιματιστικών μηχανημάτων, τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο κτήριο γραφείων, να στεγάσουν, ή κάποιο άλλο μεγάλο δημόσιο χώρο. Τα προϊόντα μας μπορούν να ικανοποιήσουν τα διαφορετικά είδη αναγκών εγκαταστάσεων.

Κίνα Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 8

Κίνα Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 9

 

Το πιστοποιητικό μας

Τον Ιούλιο του 2001, η επιχείρηση εισήγαγε επιτυχώς το σύστημα διαχείρισης διοικητικών μεριμνών k3-cErp Kingdee για να εξασφαλίσει τον ομαλό του ολόκληρου συστήματος κατασκευής

Το Δεκέμβριο του 2001, η επιχείρηση έλαβε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001:2000, τη συνεχείς βελτίωση και την εγγύηση για την ποιότητα.

Το Μάιο του 2002, MECO άρχισε να παράγει τις τύπου κιβωτιδίου μονάδες σπειρών ανεμιστήρων και το κλιματιστικό μηχάνημα τύπων κασετών.

Το Νοέμβριο του 2008, η επιχείρηση πήρε την άδεια παραγωγής της μονάδας σπειρών ανεμιστήρων.

Το Δεκέμβριο του 2009, MECO πέρασε ISO9001: ποιοτική πιστοποίηση του 2008

Το Μάρτιο του 2011, MECO άρχισε να παράγει τα νέα προϊόντα κασετών: 5η μονάδα σπειρών ανεμιστήρων τύπων κασετών έκδοσης.

Τον Απρίλιο του 2012, MECO έχει καινοτομήσει για να παραγάγει τη μονάδα σπειρών ανεμιστήρων κασετών με τη ΣΥΝΕΧΗ μηχανή.

Τον Ιούνιο του 2012, MECO νέα ευρωπαϊκή μονάδα σπειρών ανεμιστήρων ύφους έναρξης.

Το Δεκέμβριο του 2014, MECO ultra-thin μονάδα σπειρών ανεμιστήρων τύπων έναρξης.

 

▲ Αγορά παραγωγής

MECO εστιάζει στην Ε&Α και την κατασκευή των ελαφριών εμπορικών μονάδων σπειρών κλιματιστικών και ανεμιστήρων. Κάνουμε το cOem για πολλές διάσημες κεντρικές επιχειρήσεις κλιματιστικών μηχανημάτων στην Κίνα και στο εξωτερικό. Σήμερα, MECO έχει αυξηθεί ως προτιμά του κατασκευαστή cOem για τα σύνολα κλιματιστικών μηχανημάτων κασετών. MECO το εμπορικό σήμα επεκτείνει βαθμιαία το πεδίο των πωλήσεων. Με την αξιόπιστη ποιότητα και τη σημαντική απόδοση, MECO τα προϊόντα πωλούνται επιτυχώς σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές συμπεριλαμβανομένου: Ευρώπη Νότια Αμερική Μέση Ανατολή Νοτιοανατολική Ασία και Αφρική κ.λπ.

 

Κίνα Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 10

▲ Η υπηρεσία μας

Ο cOem προσφοράς εργοστασίων μας και ο ODM για τα διαφορετικά είδη μονάδας σπειρών ανεμιστήρων, ο μηχανικός μας έχουν την πλούσια εμπειρία για να κάνουν την ειδική μονάδα σπειρών ανεμιστήρων σχεδίου για το αίτημά σας. 18 μήνες εγγύησης, προσφέρουμε τα ελεύθερα αναπληρώσιμα μέρη για να σιγουρευτούμε τη σπείρα ανεμιστήρων σας που λειτουργεί καλά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Simon Liu

Τηλ.:: 0086-15356475680

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)